Wednesday, 31 October 2012

Monday, 29 October 2012

Albert Jay Collectiona

Assalamualaikum...

Dalam entry lepas Lia ada wat Hot promotion kan..
Promotion tu dari Albert Jay Collection.
Lia sendiri yg usahakan AJC ni.
Kenapa Lia letak nama AJC ni ??
macam nama lelaki dan perlu ke Albert bagai..kaan..
Jay tu nama arwah adik Lia 
Albert tu nama panggilan kawan2 dia.
so,Lia gabungkan Albert Jay Collection sebab arwah dulu yg banyak 
cadangkan macam2 untuk berbisnes ni.
Lagi 1 arwah memang suka kumpul perfume untuk di jadikan Collection.
ok cukup intro nye..

Ini FB AJC ...
Sila laa LIKE ye.. pada yg sudi.. 
^___^

AJC sekarang ada PROMOTION
Buy 2 only RM80
FREE POSTAGE!!!










##Thankxz pada yg menyokong Lia..^__^

Sunday, 28 October 2012

HOT PROMOTION!!

Assalamualaikum..

Lia nak kongsi jualan 
HOT PROMOTION!!!

Perfume 90% sama seperti 
ori dari segi bau dan packaging nya..

Sesuai untuk golongan yang menjaga bajet 
boleh juga dijadikan hadiah

Perfume Gred AAA
Rm50 sebotol
2botol RM80
free postage!!!





Monday, 22 October 2012

Telatah si bongsu,.


Assalamualaikum..

Tak ada mood nak update blog ni...
asyik banyak sangat masalah..
tapi xpe layan laa gambar adik bongsu Lia ..
MUHAMMAD AMNIE DANISH 









Wednesday, 17 October 2012

"7 hari mencintaiku..."

Assalamualaikum

Hari ni Lia nak cite pasal 1 novel ni yang dah buat Lia suka sangat novel tu.
boleh baca berulang ulang kali tau. TAK BOSAN langsung ok.

"7 hari mencintaiku."


Novel ni menceritakan tentang kisah seorang gadis bernama MIA ADRIANA
yang memang sombong dan berlagak giler..
Watak Mia ni memang buat kita akan sakit hati rasa cam nak lempang2 je kalau jumpa REAL.
Tapi bila dia baik alahai..kesian la pulak..
Mia ni anak orang kaya yang dipaksa kawen ngan lelaki yang paling dia benci.
KHUZAIRI.
Macam2 Mia ni buat kat Khuzairi ni supaya Khuzairi sakit hati dan lepaskan dia.
Tapi Khuzairi memang lelaki yang penyabar la dan bertanggungjawab.
respect arr kalau betol ada lelaki macam dia yang REAL.
hehehhe....
Apa yang Lia suka sangat-sangat  novel ni.
Penulis ni pandai guna ayat yang membuat kan 
kita boleh bayang setiap apa yang berlaku 
termasuk mimik muka,keadaan sekeliling rumah atau kawasan dalam cerita tu.

Part yang paling Lia suka masa tu Mia ni mengandung dia terbau 
something kat khuzairi yang dia suka sangat.. 
Dia tanya khuzairi pakai minyak wangi apa..
khuzairi ni keluarkan semua minyak wangi n bedak yang dia pakai.
tapi semua tu mia tak suka..
dengan malu2 Mia cakap 
" saya suka bau awak."
aku rasa macam sweet nye....
Lagi 1 si mia ni setiap kali tido mesti nak tido berlapikkan lengan khuzairi 
kalau tak mesti tak boleh nak tido...
oohhhh soo sweet...kan.


::nak cari novel baru pulak ... dah berulang baca yang ni..