Monday, 5 March 2012

Susahnya lelaki ni...



Hi korang...
wah... lama nya tak upadate kaaan..
bz yang teramat sangat...
aku nak minta pendapat dan idea korang ni..
Memandangkan esok 6/3/2012 adalah befday si DIA...
tapi aku masih tak beli hadiah lagi..
Tak tahu nak bagi apa kat lelaki ni ,susah sangat.
kalau perempuan tu tahu la,paling senang bunga atau coklat.
tapi lelaki????


Dulu dah bagi macam-macam 
jam,dompet,tali pinggang& perfume..
so,takkan tahun ni benda yang sama kan..
cerrrr tolong aku yang lemah bab ni...
buntu beb....

yang aku pasti esok comfirm 
kek coklat cheese special untuk 
DIA..

*leh tak bagi senyuman jerrrr*

6 comments:

  1. eleh..bz la sangat kan..herm..bagi je boxer..lain dari yang lain..kehkehkeh

    ReplyDelete
    Replies
    1. adoiii boxer xde lagi yang best ke...hihhii

      Delete
  2. Replies
    1. perfume dah biasa bg laa...lain2.hihiii

      Delete
  3. bagi senyum po okehhh hehhe... urm my idea baa je tmpat y kita suka... sambil kek cheese bleh mkn sama2 t... hehe... just idea... ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. yaaa idea yang menjimatkan duit dan menambah kan sweet memori...hihiii

      Delete